Het coronavirus - de gevolgen voor jouw reservering

Update: 8 februari 2021

Met z’n allen gaan we de strijd tegen het coronavirus aan. Dat zorgt voor een uitzonderlijke situatie. We blijven de zaken op de voet opvolgen en houden iedereen op de hoogte via deze pagina.


Hoe gaat CJT Verblijfcentra in volpension (*) daar verder mee om?

ALLE VERBLIJVEN MET OVERNACHTINGEN ZIJN NIET LANGER TOEGESTAAN EN DIT MINSTENS TOT 1 APRIL.

Heb je een verblijf in volpension geboekt dat niet kan doorgaan, neem dan contact op met het centrum om je verblijf om te boeken. Heb je een verblijf geboekt dat na 1 april valt, dan vragen we je om nog even af te wachten. Zowel eerste minister De Croo als minister van jeugd Dalle erkenden expliciet de moeilijke situatie voor kinderen en jongeren en spraken de hoop uit dat de Krokusvakantie de laatste vakantie zou zijn met zo'n zware beperkingen voor jonge mensen. Dit schenkt ons toch wat optimisme voor het aankomende voorjaar.
MEERDAAGSE SCHOOLUITSTAPPEN ZIJN VERBODEN TOT HET EINDE VAN DE PAASVAKANTIE.

Heb je als school een verblijf geboekt dat niet kan doorgaan, neem dan contact op met het centrum om je verblijf om te boeken. Voor schooluitstappen na de Paasvakantie vragen we om nog even af te wachten. We hopen dat na de Paasvakantie opnieuw schooluitstappen mogelijk zullen zijn.

De onzekerheid over de corona-crisis blijft groot.

Behoor je tot een categorie waarbij het duidelijk is dat je niet kan komen, dan helpen we je graag verder met het omboeken van je verblijf. Neem hiervoor contact op met het centrum. Voor alle andere groepen die in een onzekere situatie zitten, blijft ons advies: even afwachten. Als een verblijf toch kan doorgaan, ook al is de kans klein, dan zullen er vele blije gezichten zijn. Annuleer dus niet te snel en hoop samen met ons op een gunstige virologische situatie. Om het praktische werkbaar te houden, geven we groepen dan ook graag de tijd tot een maand voor de start van het verblijf om de situatie te evalueren én een goede beslissing te nemen. Bij vragen, problemen of dubieuze situaties zoeken we graag samen met jullie naar een oplossing.

Is er een verbod van de overheid om met jouw groep te vertrekken? Dan boeken we verblijven om naar een andere periode op basis van beschikbaarheid. We kijken ook graag bij onze collega’s wat mogelijk is.

(*) voor verblijven in zelfkook vind je hier de regeling.

FAQ’s

Kan ik mijn betaalde voorschotten inzetten voor een bestaande boeking?
Ja.

Wat met kortere/langere boekingen?
Een meerprijs wordt verrekend met de saldofactuur. Een eventueel restbedrag kan je opnieuw inzetten volgens bovenstaande regeling.

Wat bij een omboeking naar een kortere periode waarbij een bedrag werd geblokkeerd?
De bovenstaande regeling voor het restbedrag is ook hier van toepassing.

Ik heb al omgeboekt via de voorlopige regeling (tot uiterlijk 12/02/2021) maar ben daar eigenlijk niet tevreden mee.
Je kan opnieuw instappen in de bovenstaande regeling en je verblijf verzetten naar een andere beschikbare datum.

Heb je vragen over deze aanpak, aarzel niet ons te contacteren via verblijfcentra@cjt.be of bel 09/210.57.74

© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK