Home » Over ons » Boekingscentrale

CJT Boekingscentrale

Een honderdvijftigtal (erkende) jeugdverblijfcentra in zelfkook en kampeerterreinen zijn aangesloten bij de boekingscentrale van CJT. Tegen een commissie van 10% zorgt CJT Boekingscentrale voor extra promotiekanalen en behandelt zij de administratieve en financiële verwerking van elk klantendossier.

De voordelen zijn evident. Jeugdverenigingen, scholen, sportclubs en andere groepen kunnen via https://zelfkook.cjt.be/ meteen online zoeken en boeken in een brede waaier van kwaliteitsvolle huizen. De mensen die instaan voor de uitbating kunnen heel wat werk uitbesteden, krijgen de nodige garanties én weten zich ondersteund door het team van CJT Boekingscentrale.

Ontdek de 8 concrete troeven van een aansluiting

Aansluitingsvoorwaarden

Jeugdverblijfcentra en kampeerterreinen kunnen aansluiten bij CJT Boekingscentrale, als ze voldoen aan volgende voorwaarden:

  • Het jeugdverblijfcentrum moet bij Toerisme Vlaanderen een erkenning halen met het label jeugdtoerisme. Het huis/lokaal moet dus voldoen aan alle normen op vlak van (brand)veiligheid, hygiëne en doelgroepen zoals omschreven in het decreet 'toerisme voor allen'.
  • Bij nieuwe huizen volstaat een principiële erkenning en moet er binnen de drie jaar een definitieve erkenning worden gehaald. Voor kampeerterreinen volstaat een melding aan de burgemeester, zoals omschreven in het logiesdecreet.
  • Het jeugdverblijf of kampeerterrein laat groepen verblijven in zelfkookformule.
  • Afhankelijk van het type, de geboden accommodatie en de ligging mag de prijs niet boven de 'marktwaarde' liggen.
  • Een jeugdverblijf moet minstens de zomer én de kleine schoolvakanties aangesloten zijn, voor huizen van het type A en voor kampeerterreinen volstaat enkel de zomervakantie.
  • De algemene spelregels (uitgewerkt op maat van een goed evenwicht tussen de belangen van uitbaters & groepen) die de werking van CJT Boekingscentrale bepalen worden gerespecteerd.

Maak nu een afspraak voor jouw (eventuele) aansluiting.

© 2020 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK