Home » Over ons » Online promotie

Online promotie

De zoektocht naar een geschikte verblijfplaats verloopt voor de meeste jeugdgroepen via www.jeugdverblijven.be.

Uitbaters beschikken met deze website niet alleen over een krachtig promotie-instrument naar het jeugdwerk, maar een aantal administratieve toepassingen (zoals doorgeven overnachtingscijfers) worden ook eenvoudiger. Met een login en paswoord kan elke uitbater zijn gegevens up-to-date houden.

De website bevat gegevens van alle jeugdverblijven en kampeerterreinen in Vlaanderen. Iedereen die in Vlaanderen een jeugdverblijf en/of kampeerterrein verhuurt, kan op jeugdverblijven.be worden opgenomen, als ook voldaan is aan een aantal randvoorwaarden (bijv. democratische prijzen). Een grote meerderheid van de opgenomen jeugdverblijfcentra is erkend door Toerisme Vlaanderen. Dit betekent dat deze huizen voldoen aan een aantal minimumvoorwaarden rond hygiëne en veiligheid. Om er zeker van te zijn dat de voorwaarden rond erkenning correct worden weergegeven op jeugdverblijven.be, haalt de website gegevens op uit de databank van Toerisme Vlaanderen.

Een geavanceerde zoekfunctie leidt de bezoeker naar de meest geschikte accommodatie. Voor alle jeugdverblijven en kampeerterreinen zijn foto's beschikbaar, bij sommige verbljiven kan een kalender geraadpleegd worden en/of kan via een digitaal formulier een aanvraag tot reservatie worden gedaan. Commentaren en kwoteringen kunnen worden achtergelaten in een gastenboek.

Hoe de verschillende modules werken, kan je lezen in de verschillende handleidingen: handleiding kalendermodule, handleiding reservatiemodule en handleiding statistiekenmodule.

© 2020 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK