Home » Thema's » Financieel » Samenaankopen » CO2-meters

CO2-meters

Scwitch en CJT bieden jeugdverblijfcentra de kans om in te tekenen op een samenaankoop voor CO2-meters.

Scwitch deed een marktstudie en polste bij 5 bedrijven naar een mogelijke samenaankoop van CO2-meters conform de richtlijnen van de diverse overheidsdiensten. In het document ‘marktstudie en motivatie’ vind je een opsomming van de voorwaarden die werden opgelegd. 

Scwitch koos uiteindelijk voor drie toestellen van ATAL, op basis van prijs/kwaliteit, expertise, ervaring en garantie en oog voor duurzaamheid. 

Afhankelijk van de aanpak rond luchtkwaliteit binnen je organisatie kan je zelf de keuze maken tussen de toestellen. 

Op maat van je organisatie? 

De mate van gebruik van de CO2-toestellen kan verschillend zijn per organisatie. Denk aan gebruik in een vaste vergaderruimte of bureau, of wisselend gebruik voor verschillende lokalen. Sommige organisaties zullen de toestellen eerder laten gebruiken bij binnenactiviteiten. Andere organisaties zullen dan weer een volledig beleid rond luchtkwaliteit opzetten, zodat de luchtkwaliteit het hele jaar door kan gemonitord worden en je per soort activiteit en bezettingsgraad kan nagaan wanneer je wel of niet acties moet ondernemen rond extra ventilatie in de ruimte. 

Daarom bieden we in de samenaankoop drie toestellen aan, zodat je als organisatie zelf kan bepalen welk toestel het best bij jullie werking en beleid aansluit. De drie toestellen zijn kwalitatief evenwaardig. Het verschil zit vooral in de extra mogelijkheden. De keuze is vooral afhankelijk van de mate waarin je organisatie een beleid rond luchtkwaliteit opneemt. 

Het aanbod 

Je kan zelf de keuze maken tussen één of meer van volgende toestellen: 

 • Een standaardtoestel gefocust op controle op het moment zelf (kleuren lichten op als een CO2-waarde overschreden wordt en actie nodig is): ATAL MB450NV 
  Aan Scwitch tarief kost het toestel € 107,44 excl. btw (€ 130 incl. btw)
  Prijsvoordeel: Het toestel kost normaal: € 169 excl. btw (204,49 incl. btw)
 • Een toestel met SD-kaart zodat je gegevens ook op je laptop kan bewaren waardoor je ook kan gaan monitoren en opvolgen: ATAL MB450SD
  Aan Scwitch tarief kost het toestel €136,34  excl. btw (€165 incl. btw)
  Prijsvoordeel: Het toestel kost normaal: €189  excl. btw (€228,69 incl. btw)
 • Een toestel met WIFI-applicaties voor als je werk wil maken van een heus luchtkwaliteitsbeleid, gekoppeld aan divers gebruik van je ruimtes: ATAL MB450SD-WIFI  (laat toe rapporten te maken van CO2-waarden aanwezig tijdens voorbije activiteiten in verschillende ruimtes en tijdstippen)
  Aan Scwitch tarief kost het toestel €260,50 excl. btw (€315,20 incl. btw)
  Prijsvoordeel: Het toestel met 3 jaar abonnement op software kost normaal: €443 excl. btw (€536,03 incl. btw)

Klik hier voor de specificaties van de toestellen.

Praktische info: (hoe) bestellen en levering

Bestellen kan via deze bestelbon. Zend deze ingevuld terug naar ondersteuning@cjt.be. Zet in het onderwerp van je mail ' bestelling CO2-meter + naam van je organisatie'. De bestellingen worden wekelijks doorgegeven aan ATAL. 

De toestellen worden geleverd via DHL op het leveringsadres dat je opgeeft bij je bestelling. Je ontvangt een bericht over het bestelorder. De toestellen worden normaal binnen drie dagen na bevestiging geleverd. 

De transportkost bedraagt  €13,31 euro per levering. Bestel je meerdere toestellen in één levering, betaal je dus ook €13,31 voor het geheel. Als je meer dan 10 toestellen op één adres laat leveren, vervallen de transportkosten. 

Terug naar Samenaankopen

Vragen over samenaankopen? Neem contact op met CJT Ondersteuning!

© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK