Home » Thema's » Financieel » Samenaankopen » Voeding

Voeding

Aanbod CASE

Via de aankoopcentrale CASE kunnen uitbaters van volpensionhuizen kortingen bekomen op food- en non-foodproducten, geleverd via JAVA bvba of Bidfood Flanders nv. Beide bedrijven hadden gereageerd op de offerteaanvraag die eind augustus 2018 verstuurd werd naar zeventien belangrijke voedinggrossiers en scoorden volgens de gunningscommissie (samengesteld door CASE en met inbreng van CJT) het best op twaalf vooropgestelde gunningscriteria. 

Wie informatie wil en wil genieten van de kortingen, kan de informatie vinden op de website van CASE. Hiervoor moet er wel een verkennend lidmaatschap aangevraagd worden bij CASE. Dit lidmaatschap is gratis en wordt na elk kwartaal automatisch stopgezet. Wie na het verkennend lidmaatschap verder lid wil blijven van CASE, kan dit enkel door in te tekenen op een D-aandeel van CASE. 

Tot slot: de samenwerking tussen CJT Ondersteuning en CASE is ontstaan naar aanleiding van een samenaankoop voeding, maar het lidmaatschap bij CASE biedt ook toegang tot voordelen op andere producten zoals werkkledij, gereedschap of poetsproducten. Bij de gunning van die andere producten was CJT Ondersteuning echter niet betrokken. Heb je vragen over die raamovereenkomsten die CASE heeft afgesloten voor haar leden? Neem dan zeker contact op met info@case.vlaanderen.

Meer informatie over CASE: klik hier.

Verkennend lid worden: klik hier.

Aanbod producenten

Producenten werden voor een speeddate met de werkgroep 'samenaankoop voeding' uitgenodigd en gevraagd naar hun producten en bijhorende condities voor het jeugdtoerisme. Producenten met een interessant aanbod werden vervolgens geselecteerd en stellen we graag aan jullie voor. Het betreft Lutosa, Oké koffie, Oxfam, Varesa en Kraft Heinz. 

Onder een interessant aanbod verstaan we een aanbod op maat van het jeugdtoerisme en dit aan een mooie prijs/kwaliteitverhouding, al beseffen we dat dit subjectief is. Je kan een A-merk niet vergelijken met een B-merk en ook de gekozen grossier speelt een belangrijke rol bij de uiteindelijke prijs.

Wil je van het aanbod gebruik maken, dan moet je zelf actie ondernemen. Bekijk het aanbod en vergelijk de prijzen. Ben je tevreden van het aanbod en wil je ervan gebruik maken, neem dan rechtstreeks contact op met (de vertegenwoordiger van) de firma.

Dit is het aanbod: 

- Lutosa: aanbod
- Oké koffie: aanbod
- Oxfam: aanbod
- Kraft Heinz: brief en aanbod
- Varesa: aanbod

Terug naar Samenaankopen

Vragen over samenaankopen? Neem contact op met CJT Ondersteuning!

© 2020 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK