Aanbod voor februari-maart 2022

In februari-maart bieden we een aantal onlinesessies aan.

Verzekeringen

Er zijn heel wat verzekeringen op de markt, maar welke zijn verplicht en welke zijn facultatief voor jeugdlogies? Is het wenselijk of zelfs verplicht om de eigen vrijwilligers te verzekeren? Wat met objectieve aansprakelijkheid en afstand van verhaal? Wanneer kan je beroep doen op rechtsbijstand? Enz.

Voor deze sessie kan je kiezen uit twee momenten: maandagnamiddag 7 februari en dinsdagavond 8 februari. De sessie wordt telkens begeleid door Luc Wasteels van IC Verzekeringen.

Klik hier om in te schrijven.

Ondersteuning van jeugdlogies

Uitbaters kunnen sinds 2005 terecht bij een eigen ondersteuningsstructuur: CJT voor jeugdverblijfcentra en kampeerterreinen, VJH voor hostels.
Samen kijken we naar de toekomst. Welk soort ondersteuning hebben uitbaters nodig? Welke nieuwe accenten moet CJT leggen, aanvullend op de huidige werking? In deze interactieve sessie gaan we in dialoog met uitbaters, in aanwezigheid van Toerisme Vlaanderen en het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Deze sessie vindt plaats op dinsdagavond 22 februari.

Klik hier om in te schrijven.

Een nieuw zoek- en boekplatform

In 2022 lanceert CJT de langverwachte opvolger van jeugdverblijven.be. Uitbaters van jeugdverblijfcentra, kampeerterreinen en hostels kunnen via dit vernieuwd platform gratis promotie blijven voeren. Verblijven in zelfkook kunnen bovendien gebruik maken van een nieuwe reservatietool, met heel wat handige toepassingen. We overlopen samen met jullie de uitgebreide mogelijkheden en zijn benieuwd naar jullie feedback.

Een datum ergens half maart wordt later nog vastgelegd.

© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK