Samenwerken met meerwaarde

Een 150-tal jeugdverblijven en kampeerterreinen vormen de boekingscentrale van CJT. Samen met het team van CJT Boekingscentrale helpen zij elk jaar ruim 4.000 groepen aan een verblijfplaats op maat. Zo vormt CJT Boekingscentrale al jaren een referentie in Vlaanderen voor zelfkookhuizen en kampeerweides.

Maar waarom zou ook jij aansluiten?
We brengen de 8 belangrijkste troeven hieronder voor je in kaart.

“Wij hebben ons de aansluiting bij de centrale nog nooit beklaagd.”

1. Groepen vinden snel de weg tot je huis of terrein.

CJT Boekingscentrale is de referentie in Vlaanderen voor jeugdgroepen op zoek naar een verblijfplaats waar je zelf kan koken. De website biedt eenvoudige zoekmogelijkheden om snel het juiste en beschikbare aanbod te vinden. Boeken kan er meteen online. Je hoeft geen discussies of 'onderhandelingen' te voeren over de prijs: die staat vast.   

2. Informatie op maat van de groepen.

Groepen vinden van elk huis of terrein erg actuele en uitgebreide informatie op de website van CJT Boekingscentrale. Ook over de prijzen (huurprijzen en extra kosten) wordt transparant gecommuniceerd. Via de online bezettingskalender weet iedereen in één oogopslag of de gewenste periode nog vrij is.

Een professionele fotograaf brengt je accommodatie en speelmogelijkheden regelmatig en correct in beeld (en dat zit kosteloos mee in het aangeboden pakket). De huisbrochure biedt plattegronden en hele specifieke gegevens om een weekend of kamp te gaan voorbereiden. Het team van CJT Boekingscentrale zorgt er bovendien voor dat alle informatie op www.jeugdverblijven.be mee up-to-date blijft.

3. Elke groep heeft gegarandeerd betaald.

Al je reservaties en de bijhorende betalingen gebeuren via het secretariaat van CJT Boekingscentrale. De groepen kunnen zo rekenen op een hele goede dienstverlening, zelf kan je op beide oren slapen over de opvolging. Zo heb je de garantie: elke groep heeft betaald voor het kamp of weekend bij jou van start gaat.

4. Hulp bij de overnachtingscijfers.

CJT Boekingscentrale zorgt er ook mee voor dat je voldoet aan de vereisten van de overheid. Op basis van jouw verblijfsrapporten verstuurt CJT Boekingscentrale maandelijks de overnachtingscijfers naar de juiste overheidsdiensten.

5. Je hebt een continu aanspreekpunt.

CJT Boekingscentrale ondersteunt en adviseert de aangesloten verblijven en terreinen in hun werking. Als verhuurder kan je heel direct beroep doen op de kennis en ervaring van CJT. Het team staat altijd ter beschikking en komt regelmatig (of op jouw vraag) ter plaatse.

6. Je staat nooit alleen.

Ook bij klachten of problemen kan je rekenen op de steun van CJT Boekingscentrale. Elke aanvraag wordt door het team behandeld en zo kunnen we eventueel verkeerd gebruik van je huis of terrein vermijden. Wanneer je toch geconfronteerd wordt met schade en/of overlast vind je in CJT Boekingscentrale een partner om in te grijpen.

7. Je blijft zelf aan het roer.

CJT Boekingscentrale heeft een duidelijk kader om de samenwerking voor alle partijen optimaal te doen verlopen. We werken met enkele duidelijke spelregels die rekening houden met de belangen van jeugdgroepen én de werkbaarheid voor de uitbating. Maar je blijft baas in eigen huis. Zo bepaal  je zelf de prijzen en je kan op elk moment vragen om de kalender te sluiten voor verhuur.

8. Ook een financieel duwtje vooruit kan.

Jeugdverblijven die verhuren via CJT Boekingscentrale kunnen gebruik maken van een renteloze lening van maximum 25 000 euro. Je gebouw moet wel minstens 75 dagen beschikbaar zijn voor verhuur. In samenspraak bepaal je zelf aan welk tempo de lening wordt terugbetaald.  

Overweeg je de stap?

We zijn duidelijk in onze aanpak. 

Wie aansluit betaalt 10% commissie op de ontvangen huurgelden. En je moet voldoen aan de aansluitingsvoorwaarden.


Goed samenwerken vraagt een goed gesprek. 

Coördinator Bert komt graag bij je langs om alle details door te nemen. Doen? Neem contact op met Bert om een afspraak te maken. Daarna overweeg je rustig de uiteindelijke keuze. 

Groep of uitbater, CJT Boekingscentrale helpt iedereen vooruit!

© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK