Home » Over ons » Missie

Missie & visie

Centrum voor Jeugdtoerisme heeft de ambitie om meerdaagse verblijven door jeugdgroepen* in de beste omstandigheden te laten plaatsvinden.

We zorgen voor een aanbod van geschikte accommodatie van jeugdverblijfcentra en kampeerterreinen (rechtstreeks door verhuur, onrechtstreeks door ondersteuning).
Het aanbod is voldoende divers, zodat elke groep zijn gading vindt zonder dat prijs, bereikbaarheid, capaciteit of periode een onoverkomelijke hindernis vormen. Daarnaast gaan we op zoek naar acties die de participatie binnen de jeugdgroepen verhogen, zodat zo veel mogelijk kinderen/jongeren kunnen genieten van het samen delen, eten, spelen, slapen, koken en op ontdekking gaan. Hiervoor willen we samenwerken met de groepsverantwoordelijken en andere partners die de verblijven en verplaatsingen van jeugdgroepen faciliteren.


* een jeugdgroep is elke groep kinderen/jongeren in de ruimste zin van het woord, die in georganiseerd verband en onder begeleiding werkt, bijv. jeugdwerk, onderwijs, jeugdsportclub, catechesewerking, leefgroep uit residentiële voorziening …Vragen over hoe CJT je kan helpen?

Contacteer ons

© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK