Home » Nieuws » OPROEP: CJT Labo pakt geluidsoverlast aan
Bericht geplaatst op 03/10/2024

Oproep: CJT Labo

Vind je het een uitdaging om te veel lawaai tegen te gaan? Komt de relatie met de buren onder druk te staan? Heb je al alles geprobeerd om de decibels op een aanvaardbaar niveau te houden? Of heb jij misschien net een methode ontdekt die wel werkt?

Geluidsoverlast houdt – helaas letterlijk – heel wat mensen wakker in en rond jeugdverblijven en kampeerterreinen. Dat willen we graag anders in de toekomst.

Projectgroep CJT Labo

Ga met ons de uitdaging aan. We nodigen je uit om deel uit te maken van een nieuwe projectgroep onder noemer van ‘CJT Labo’. Gedurende een jaar laten we ons met een tiental uitbaters begeleiden door Twisted Studio om geluidsoverlast aan te pakken met nudgingstechnieken. We werken samen aan een concreet, bruikbaar product of oplossing die gedragsverandering creëert … minder hinder dus! 

Wat mag je verwachten?

  • De projectgroep komt minimaal 4 en maximaal 9 keer samen in de tijdspanne oktober 2024 – december 2025. We zorgen voor een mix van fysieke samenkomsten in de deelnemende jeugdverblijven en digitale momenten.
  • Dit project gebeurt in cocreatie en wordt professioneel begeleid door Twisted Studio en CJT.
  • Je krijgt de kans om als eerste gratis te experimenteren met een innoverende strategie en/of product.

Dat klinkt goed, toch?! Mail uiterlijk donderdag 10 oktober naar info@cjt.be als je interesse hebt. Laat ons ook weten of je voorkeur gaat naar een weekavond of zaterdagvoormiddag, dan gaan we op zoek naar een geschikt kick-off moment en locatie.

Kan je geen deel uitmaken van de projectgroep maar wil je wel betrokken worden bij bepaalde stappen (bv. jouw ervaring met ons delen of groepen bevragen of prototypes testen)? Mail ons en we houden je op de hoogte.

© 2024 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookiepolicysitemap Quoted.be