Home » Nieuws » Rondetafel energie
Bericht geplaatst op 14/09/2022

Rondetafel energie

De impact van de exploderende energieprijzen is voor veel jeugdverbljven bijzonder groot, in het bijzonder voor wie ook een actieve werking heeft tijdens herfst en winter. Ook al zijn er geen gemakkelijke oplossingen, de nood aan samenwerking en actie is groot. Daarom organiseren we op 28 september een rondetafel energie. We brengen dan uitbaters van jeugdverblijven, vertegenwoordigers van doelgroepen (jeugdwerk, onderwijs, sport) en overheden (Toerisme Vlaanderen, Departement Cultuur, Jeugd en Media) samen. We bekijken dan o.m. volgende zaken:

  • Hoe werk maken van energiebesparende maatregelen, specifiek op maat van jeugdtoerisme
  • Hoe onze doelgroepen sensibiliseren om energiezuinig te komen verblijven
  • Hoe op korte termijn extra investeringen in energiezuinige infrastructuur ondersteunen via subsidies
  • Hoe het aanbod betaalbaar houden, in het bijzonder tijdens koude periodes

Praktisch: de rondetafel vindt plaats in Brussel (op wandelafstand van het station Brussel Centraal) op woensdag 28 september, van 13u30 tot 16u30.

Wens je als uitbater deel te nemen aan de rondetafel, dan verwachten we je ook op een voorbereidend moment. Dit vindt plaats tijdens een online meeting op woensdagavond 21 september om 20u.

Kan je enkel aanwezig zijn op het voorbereidend moment, absoluut geen probleem! Dan nemen CJT en je collega-uitbaters je opmerkingen mee naar de rondetafel.

Lukt het niet om je vrij te maken voor het voorbereidend moment, kan je ons ook mailen of bellen om je opmerkingen en suggesties door te spelen.

Na afloop zullen we alle uitbaters op de hoogte brengen van de geformuleerde voorstellen en gemaakte afspraken.

Inschrijven kan via dit formulier.

© 2024 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookiepolicysitemap Quoted.be
Om je surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK