Home » Nieuws » Samen op weg naar kampas.be
Bericht geplaatst op 09/06/2022

Samen op weg naar kampas.be!

Vanaf deze zomer wordt kampas.be dé plek waar jeugdgroepen een geschikte plek kunnen vinden voor hun meerdaagse plannen. Jeugdverblijven.be en zelfkook.cjt.be (de site van CJT Boekingscentrale) worden samen kampas.be. Eén digitaal en gebruiksvriendelijk zoek- en boekplatform waar het volledige aanbod van groepsaccommodaties in Vlaanderen te vinden zal zijn zodat (jeugd-)groepen vlot en efficiënt verblijven kunnen zoeken, vergelijken én boeken.

De lancering van Kampas zal ook voor uitbaters heel wat nieuwe deuren openen. Elke uitbating krijgt een eigen uitbatersomgeving op Kampas waar je zelf kan kiezen hoe je jouw accommodatie presenteert aan jeugdgroepen. Om tegemoet te komen aan de diversiteit in het jeugdtoerismelandschap zal je als uitbater er ook voor kunnen kiezen om gebruik te maken van de online boekingsmodule (voor erkende verblijven in zelfkook en kampeerterreinen). Binnen die boekingsmodule kan je dan nog de keuze maken tussen Kampas Plus en Kampas Service. 

Uiteraard brengt een nieuw platform heel wat aanpassingen met zich mee, ook voor uitbaters. Daarom hebben we op deze informatiepagina voor uitbaters alles verzameld wat je als uitbater moet weten voor je met Kampas aan de slag gaat!

© 2024 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookiepolicysitemap Quoted.be
Om je surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK