Home » Nieuws » Welkom op Kampas!
Bericht geplaatst op 23/08/2022

Welkom op Kampas!

Het is zover … Kampas is geboren! Dit gloednieuwe platform is vanaf nu dé plek voor jeugdgroepen om hun zoektocht naar een jeugdverblijf of kampeerterrein in Vlaanderen te starten. Dankzij heel wat extra troeven wordt het voor groepen nog makkelijker om snel en eenvoudig te zoeken en te vergelijken. Sommige locaties zijn bovendien meteen online te boeken.

Kampas biedt niet alleen voor jeugdgroepen extra voordelen, ook voor jullie als uitbater opent dit platform heel wat nieuwe deuren. Het is de ideale plaats om je jeugdverblijf of kampeerterrein te promoten bij de doelgroep. Als uitbater kan je ook kiezen om mee te stappen in de formule Kampas Plus of Kampas Service. Zo kan je accommodatie meteen online geboekt worden via het platform. Bij de formule Kampas Service worden de boekingen beheerd door het Kampasteam.

Jeugdverblijven of kampeerterreinen die nog niet gepubliceerd staan op Kampas, kunnen hiervoor nog steeds een aanvraag doen. Raadpleeg daarvoor de handleidingen die je vindt op deze pagina

De komende dagen en weken gaan we aan de slag om de lancering zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op!

09 210 57 75

info@cjt.be

© 2024 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookiepolicysitemap Quoted.be
Om je surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK