Home » Nieuws » Gratis affiches en stickers om correct afval te sorteren

Gratis affiches en stickers om correct afval te sorteren

In 2014 en 2016 werd in samenwerking met Fost Plus een sensibiliseringscampagne opgezet rond het sorteren van afval. Er kon o.a. ingetekend worden op diverse communicatiemiddelen zoals panelen, affiches en stickers.

Door de invoering van nieuwe sorteerregels is dat communicatiemateriaal verouderd en vandaag biedt Fost Plus nieuwe affiches en stickers aan. Panelen zitten niet meer in het aanbod, maar kunnen aan de hand van aangeleverde bestanden op eigen initiatief ontwikkeld worden.

De sorteeraffiche "PMD, Papier, Karton en Glas" is nog in ontwikkeling. Hierdoor ontbreekt de afbeelding en kan je geen bestanden downloaden. Wel kan je de affiches en stickers bestellen en de bestanden aanvragen via e-mail (een link is hiervoor voorzien). Die worden dan bezorgd vanaf het ogenblik dat ze beschikbaar zijn.

Via dit formulier kan je de beschikbare bestanden downloaden en de affiches, stickers en ontbrekende bestanden bestellen. Stuur hiervoor het ingevulde formulier terug naar ondersteuning@cjt.be, dit ten laatste tegen 15 juni. De levering is voorzien net voor de zomervakantie.

© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK