Home » Thema's » Financieel » Samenaankopen » Meubilair

Meubilair

De komende drie jaar (2020-2022) kan je intekenen op een samenaankoop meubilair, georganiseerd door CJT Ondersteuning. Dit meubilair voldoet aan de verwachtingen die we konden filteren uit de uitbatersbevraging van de zomer 2019.

In het kwalitatief samengestelde aanbod zitten diverse tafels en stoelen, éénpersoons- en stapelbedden, zetels en picknickbanken. Hiervoor werden overeenkomsten afgesloten met drie verschillende firma’s: Eurochair, Metafox en E-woods.

Bij Eurochair vind je een ruim aanbod van tafels en stoelen, een houten éénpersoons- en stapelbed en enkele zetels. Voor de aankoop van metalen bedden is een overeenkomst afgesloten met Metafox. Voor de aankoop van picknicktafels hebben we een overeenkomst met E-wood. Via de linken vind je informatie over de producten, de afgesproken prijzen en verkoopsvoorwaarden.

Bestellingen bij Metafox en E-Wood worden jaarlijks voor 1 maart gebundeld door CJT Ondersteuning en vervolgens doorgestuurd naar beide bedrijven. De levering wordt voorzien ten laatste eind mei.

Heb je nog vragen rond deze samenaankoop, neem dan gerust contact op met ons. We helpen je dan met plezier verder.

Terug naar Samenaankopen

Vragen over samenaankopen? Neem contact op met CJT Ondersteuning!

© 2020 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK