Home » Thema's » Financieel » Fiscaliteit

Fiscaliteit

Ben je een vzw, baat je uit als particulier of zelfstandige of nog iets anders? Bied je volpension of zelfkook aan? Ontvang je enkel jeugdgroepen of soms ook volwassenengroepen? In welke gemeente ben je actief? Het zijn allemaal vragen die je fiscale situatie bepalen.

Bovendien is de regelgeving vaak niet eenduidig. Ambtenaren of boekhouders zijn niet altijd op de hoogte van specifieke regels die van toepassing kunnen zijn in het jeugdtoerisme. En we moeten eerlijk zijn: ook voor CJT is dit ingewikkelde materie. We hebben ons daarom laten bijstaan door fiscale raadgevers of hebben vragen gesteld aan de fiscus zelf.

We hebben het hieronder over personen- en rechtspersonenbelasting, successierechten en patrimoniumtaks, btw, roerende en onroerende voorheffing en de geregistreerde kassa. Ook de informatie die staat beschreven in de twee HuisWerkdossier, wordt steeds geüpdatet als er wijzigingen zijn in de regelgeving. Als je na het doornemen van onderstaande literatuur toch nog vragen hebt, hoef je uiteraard niet te aarzelen om ons te contacteren.

Vragen over fiscaliteit? Neem contact op met CJT Ondersteuning!

© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK